Hétmagyar harcai

A Hétmagyar harcai - Interaktív hadtörténeti programnap-sorozat
 

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, stratégiai partnereivel, az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakkal, a Csillagösvény Öko Élményparkkal és a Szeri Csárdával szoros együttműködésben kialakította azt a komplex program ajánlatot, melyet családok, baráti társaságok, céges rendezvények számára kínál. 

 

Vendégeink : Harcosok és Kísérőik, gyerekek és felnőttek két vagy három napos programcsomag keretében megismerkedhetnek a játék részleteivel, felölthetik a kor ruházatát, lóra szállhatnak, szablyát emelhetnek és akár több híres csatát játszhatnak újra. 

A program keretében lehetőség van az Emlékpark kiállításainak és a Feszty-körkép megtekintésére, be lehet kapcsolódni kézműves programokba, játékokba.  A Harcos férfiaknak és ifjaknak kínálunk feledhetetlen harci élményt, adunk pótolhatatlna ismereteket, de ezzel egyidőben gondokodunk a Hölgyek, kislányok hasznos időtöltéséről is ! Részükre külön programmal készülünk. 

A Csillagösvény ÖkoÉlménypark tematikus, kreatív feladatokkal várja a Harcosakat és Kísérőiket éjszakai labirintus túrára vagy csapatépítésre, összekovácsolásra. 

A Szeri Csárda finom étkekkel kedveskedik, bevezeti Vendégeinket a vidéki gasztronómia rejtelmeibe. 

Kérje csomag ajánlatunkat !

Szeretettel Várjuk Ópusztaszerre!

Partnereink: 

Címünk/Address:

Szabályzatok/Rules:

Erdei Ferenc street 58-60.

H-6767 Ópusztaszer

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Foglalások/Booking:

© 2019 Erdei Vendégházak / Erdei Guesthouses

Show More