A BBQ és GRILL élménynapon szeretnénk minél több eszközt és technikát bemutatni Ópusztaszeren

2023.02.13.

🍖🥩 BBQ/GRILL élmény nap Ópusztaszeren 🥩🍖

🍗 Márciusban és áprilisban egy-egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának 🎓, hogy szállóvendégeink is megismerkedhessenek az ételek ötcsillagos minőségével ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

♨️ A grill és bbq élménynapon szeretnénk minél több eszközt és technikát is bemutatni vendégeinknek, ezért számos sütőt 🔥 bevetünk: megmutatjuk a használatukat, az előnyeiket ➕ és hátrányaikat ➖ egyaránt.

🇭🇺 A SunCity BBQ csapata évek óta együttműködésben van az egyik legelismertebb hazai gyártóval, és használják a termékeit nagy megelégedésükre, ezeket a termékeket lehet majd kipróbálni az élménynapon is.

🍖 A Pit Box D-Oven sorozat egy keresztáramú faszén- vagy fatüzeléses 🔥, szigetelt szekrény szmoker, mely a portfólió egyik gyémántja. Hihetetlen stabil, gyakorlatilag bármit meg lehet benne sütni 110-250 fokig 🌡️.

🍗 A grill vonalon bevetésre kerül egy klasszikus Yakitori stílusú sütő, egy kerámia kamadó, és egy komoly látványsütő, a Tiger Fire 🐅. A kamadó sütők jelenleg nagyon népszerűek, hisz kis helyen elférnek, és nagyon sokoldalúan felhasználhatóak, mint a grill, bbq, kenyér- és pizzasütés, de remek egytálételek is készülhetnek benne 🍲.

🥁 Egy amerikai márka hordó vagy más néven drum szmokere is működésbe lép Nagy Iván 🏆 kezei alatt, ez is izgalmas bemutatónak ígérkezik 🤩!

FRISSÍTÉS: A márciusi időpontra minden hely betelt, köszönjük az érdeklődést🧡! Ezért BBQ és GRILL mesterünkkel🏅, Nagy Ivánnal közösen úgy döntöttünk, duplázunk🎊! ➡️A program adott, várjuk az érdeklődőket új időpontunkban: 2023.04.15.

📆 Időpont: 2023. 04. 15.
📆 Időpont: 2023. 03. 25. (betelt!)
🧭 Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak
🚗 Parkolás: a helyszínen megoldott, ingyenes

ℹ️ További információk: https://www.varunk.hu/bbq-grill-elmeny-nap-opusztaszeren/

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!