Nyári fürdőzés élővizeinken

Környező élővizeink kellemes, nyugodt kikapcsolódási lehetőséget kínálnak családoknak és pároknak egyaránt! A vendégházak közelében több élővizes lehetőség közül is választhatnak a vendégek:

  • a mindszenti Tisza-parti szabadstrand 8 km-re
  • a sándorfalvi Nádastó 10 km-re
  • a csongrádi Körös-torok 25 km-re
  • a mártélyi Holt-Tisza partja 15 km-re található a Vendégháztól

A Mindszenti Tisza-parti szabadstrand Csongrád megyében, a Tisza bal partján, a Kurca torkolatánál fekszik. A 200 méteres, folyamatosan mélyülő, homokos partszakasz ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít bármely korosztály számára.

Az aktív kikapcsolódásra vágyókra futball- és röplabdapálya, illetve lábtenisz vár. A strand használata ingyenes.​

További információ: https://strand.hu/strand/mindszenti-tisza-parti-szabadstrand-444

A Nádastó több tóból álló tórendszer, amely a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 – szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségét és a hűsítő vizet. A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya és egy wakeboard pálya várja.

További információ: https://www.sandorfalvistrand.hu/

A Körös-torok a Körös torkolatával szemben kialakult homokfövény Csongrádon , és mintegy 700 méteren várja a strandolni vágyókat. A lassan mélyülő víz kiválóan megfelel kisgyermekkel érkezőknek is, az aktív kikapcsolódásra vágyókat pedig röplabda- és futballpálya várja.

A strand használata ingyenes.

További információ: https://csongradikorostorok.hu/

Mártély szabadstrandja a Holt-Tisza homokos partján található, amely 100 méteres szakaszon ad lehetőséget a strandolásra. Az ideérkezők a fürdőzés mellett kipróbálhatják a röplabdapályát és bérelhetnek csónakot is. A mártélyi látványhoz hozzátartozik, hogy a homokos part fás ligetben folytatódik.

A strand használata ingyenes.

További információ: https://szallas.hu/programok/martelyi-szabadstrand-martely-p8487

 

Ajánlatkérés