Vidéki céges munkanap Ópusztaszeren

Szervezze ki cége, egy vagy akár több munkanapját Ópusztaszerre, ahol a munka mellett energiával is feltöltheti munkatársait, ami után a siker garantáltan nem marad el! Az irodában töltött hosszú órák sokszor monoton hangulatot váltanak ki, így szükség van olyan élénkítő eseményekre, melyek kreatívvá formálják a csapatot. A történelmi tájegység nemcsak természeti csodáival, de csapatépítő programjaival is várja a fejlődni vágyókat.
 • Nyugodt, vidéki környezettel várjuk
 • Projektort, flipchartot és hangfalat is biztosítunk külön termeinkben a zavartalan munkához
 • A szünetekben frissítőt, kávét és pogácsát kínálunk a csapatnak
 • Wellness szolgáltatások: beltéri szauna, kültéri medence vagy akár forró dézsafürdőzés a szabad ég alatt egy pohár borral
 • Változatos programok a környéken

Létszám

Ha a csapat létszáma meghaladná Vendégházunk kereteit, további terembérlési lehetőséget biztosít az Ópusztaszeri Emlékpark, melynek 40, 72 vagy akár 200 fős termeiben kényelmesen elférhetnek. A legtöbb helyszín légkondícionált és laptoppal, hangosítással, illetve projektorral felszerelt.

Az alábbi linken ezekről bővebben olvashat:
http://opusztaszer.hu/hu/eskuvo-es-rendezveny/eskuvo-es-rendezveny/#2

Programjavaslatok

 • Csillagösvény Labirintus, melyben az útvesztők, logikai feladványok, népi játékok kiváló csapatépítő programok
 • Látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben).
 • Sétakocsikázás idegenvezetővel!
 • Túra és kerékpárutak a közelben
 • Helyszíni borkóstoló
 • Ökotanya látogatás
 • Ménes-, szürkemarha gulyalátogatás

Cégek számára kedvezményes árajánlatunk szállással és wellness használattal: nettó 14.900 Ft/fő/éj. (Reggeli: 2.500 Ft/fő) Az ár hétköznapi min. 2 éjszakás és 15 fő feletti foglalásra vonatkozik (hétfő – csütörtök).

PROGRAMJAVASLATUNK
(a programelemek igény szerint módosíthatók/személyre szabhatóak)

Első nap

​14:00 órakor érkezés az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakba (Ópusztaszer, Erdei Ferenc utca 58-60. , GPS koordináták: LAT 46.4934437  LON 20.0650316), „Welcome drink”

15:00 órától képzési program, kreatív munka VAGY a Csillagösvény Labirintus meglátogatása (csapatépítő foglalkozás nélkül) VAGY Délutáni wellness a Vendégházban

18:00 órakor Vacsora a Csillagösvény Öko Élményparkban VAGY a Vendégházban

20:30 órától Pihenés, wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Második nap

7:30-9:30 órakor Reggeli a Vendégházban

10:00 órától látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben), valamint íjászaton, népi játékokon való részvétel. Sétakocsikázás idegenvezetővel VAGY  képzési program, kreatív munka

13:00 órakor Ebéd az Emlékparkban vagy a Vendégházban

15:00 órától könnyed összegzés az élményekről, kötetlen délutáni program, szabad foglalkozás (pld. séta az erdőben az évszázados tölgyekhez, az Erdészházhoz, stb).

18:00 órától Vacsora a Szeri Csárdában vagy a Vendégházban

20:30 órától Pihenés borospohárral a kézben (esős időben a kandalló melegénél), wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Harmadik nap

9:00 órakor bőséges reggeli, korlátlan kávé- és teafogyasztással

11:00 órától Szabad program – Javasolt program lehetőségek:

 • Túra vagy sétakocsikázás az erdőbe
 • Tisza-parti programok Mindszenten
 • Ménes-, szürkemarha gulya látogatás
 • Ökotanya látogatás
 • Látogatás Szegedre, séta a városban
 • Képzési program, kreatív munka

 

A feltöltődés helyszíne lehet a Csillagösvény Öko Élménypark is!

www.csillagosveny.com

A Csillagösvény Öko Élménypark a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Vállalják csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkeznek. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Egyedi programok kialakítása: Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítják ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítanak. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

Ópusztaszeri Erdei Wellness és Családi Vendégházak

Szálláshelyünk egy erdő szomszédságában, Ópusztaszer központjához közel, mégis csendes utcában várja a vidéki wellness szerelmeseit. Vendégeink a szaunában, fűtött jacuzziban vagy a kültéri medencében szerzett frissítő élményeket szállodai minőségű, királyi kényelmű ágyainkban pihenhetik ki. A gyermekeket saját játszóterünk, óriási homokozó, lombterasz, gyermekkönyvtár és fedett játszó sarok várja, hogy az ő kikapcsolódásuk is teljes lehessen. Nagy közössségi tereink lehetőséget nyújtanak a közös sütés-főzéshez, társasjátékozáshoz, vagy csak a kandalló melege melletti esti beszélgetésekhez. Mindezek mellett természetesen stabil internetkapcsolattal is rendelkezünk, bár ennek kipróbálására- véleményünk szerint - kevés ideje lesz a hozzánk érkezőknek.

A környék látványosságai

Ópusztaszer számtalan titkot rejt őseink történetéről, életmódjáról, ezeket a szálláshelyünk közvetlen közelében fedezhetik fel vendégeink az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a Csillagösvény Labirintus Öko Élményparkban vagy a Tátika Lovastanyán.

A természet szerelmeseinek, akik állatok és növények közelében tudnak igazán feltöltődni, ajánljuk a közeli erődben tett gyalogos vagy kerékpáros túrát, kerékpározást a Dongérre, a Sztyeppevonat kipróbálását, a Büdös-székhez vagy a Ányási-kanyarhoz kirándulást,  a szürkemarha gulya megtekintését, a mártélyi Tisza felfedezését vagy a tanyabemutató sétát a Szerkő-tanyán.

Közvetlen közelünkben számos fürdő és strand áll a fürdőzést vagy vízi sportokat kedvelők rendelkezésére: a szegedi Anna Fürdő és a Napfényfürdő Aquapolis szintén Szegeden, a Borbála Gyógyfürdő Algyőn, a Kisteleki Termálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, a Szentesi Termálfürdő, a Sándorfalvi Nádastó vagy a Körös-toroki Partfürdő Csongrádon.

A nagyvárosi zsongás szerelmesei is megtalálják számításukat a közeli Szegeden: városnézés, a Füvészkert, a Vadaspark és a Haditechnikai Park is elérhető távolságban vannak. A közeli Jerring Lőtéren a koronglövészettel is megismerkedhetnek az andrenalinnal dúsított programokat kedvelő vendégeink.

Megközelíthetőség

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van. A vendégházak fűthetők.

Költségek, melyek az ajánlatban adott ár felett felmerülnek:

 • Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen készpénzben fizetendő).
 • Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.​

Bővebb információ:
☎️ +36 70 88 55 426
📩 info@varunk.hu

Ajánlatkérés