Házirend

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel. A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri,  elfogadja és betartja ezt a házirendet, előre is nagyon köszönjük!

 1. Vendégeink a szállást az érkezés napján 14:00 órától tudják elfoglalni, de lehetővé tesszük a korábbi érkezést és a később távozást is, az újabb vendég érkezésétől függően.

 2. Az érkezést követően, a welcome drink elfogyasztása után, kollégánk kitölti a bejelentkező lapokat, melyhez szüksége lesz minden nagykorú vendégünk igazolványára/útlevelére.

 3. Az utolsó lefoglalt éjszakát követően, délelőtt 11.00 óráig kérjük elhagyni a szobát, illetve a vendégházat, hogy a következő, délután 14.00-től érkező vendég részére takarítva tudjuk átadni azt.

 4. Vendégeink előzetes értesítése, vagy kérése nélkül nem megyünk be a szobába, kivéve, ha tudomásunkra jut, hogy a helyiség, vagy a vendég veszélynek van kitéve.

 5. Nem vállalunk felelősséget vendégeink személyes holmiját illetően, de mindent megteszünk annak védelme érdekében és tájékoztatást nyújtunk a lehetséges veszélyekről. Vendégházunk recepciója széffel is rendelkezik, itt kisebb terjedelmű értékeiket átadás­-átvételi jegyzőkönyv mellett, kérés esetén megőrizzük.

 6. A vendégházba nem hozhatók gyúlékony és robbanó anyagok és tárgyak, valamint saját elektromos készülékek a házigazda engedélye nélkül. Petárda használat dec. 31. kivételével tilos és akkor is kizárólag a házigazdával történt egyeztetést követően.

 7. Legtöbb vendégünk pihenni, felüdülni jön vendégházunkba, ezért kérjük, hogy éjjel 10.00-től reggel 7.00-ig legyenek tekintettel a szomszédokra, valamint az erdő lakóira.

 8. A szobákat illetve vendégházat csak a bejelentkezett vendégek használhatják.

 9. A vendégházban, vagy annak berendezési tárgyaiban okozott kárért a vendég anyagi felelősségre vonható.

 10. Kérjük Önöket, hogy a vendégházat ugyanolyan tiszta, rendezett és sérülésmentes állapotban hagyják el, mint amikor átvették.

 11. A vendégház valamennyi helyisége nem dohányzó helyiség, ezért gondolva a dohányzókra is, az udvaron kijelöltünk számukra egy kényelmes helyet.

 12. Tüzet rakni kizárólag a kiépített tűzrakó/bográcsozó/grillező helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

 13. A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!

 14. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a vendégház vezetőjét azonnal tájékoztatni kell a követező telefonszámon:           +36 70 88 55 426.

 15. Állatokat előzetes egyeztetés után fogadunk.

 16. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek a Recepción haladéktalanul jelezni.

 17. Szívünkön viseljük környezetünk állapotát, ezért kérjük, bánjon takarékosan az ivóvízzel!

 18. A medence és a szauna használatát külön szabályzat rögzíti!

Kellemes pihenést kívánunk! Érezze jól magát vendégházunkban!

Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak munkatársai