Nagyszülő
Unoka
csomag

Nagyszabású akció nagyszülőknek és unokáiknak! Ha beköszöntenek az iskolákban a tanítási szünetek, a dolgozó szülők általában a nagyszülők gondjaira bízzák gyermekeiket. Sajnálatos módon a most felcseperedő generáció már nem tölt annyi időt a szabadban, mint amennyit annak idején mi töltöttünk, így a nagyszülők otthonában unottan nézik okostelefonjaikat vagy a számítógépet, ezáltal kevesebb időt szentelve rokonaikra.

Az Erdei Vendégházak munkatársaiként arra az elhatározásra jutottunk, hogy közös élményeket kínálva ezeket a szokásokat igyekszünk megtörni, s azon munkálkodni, hogy az unokák és nagyszülők mindig szívesen emlékezzenek majd vissza erre az időszakra. Szállásunkat ebből az okból kifolyólag szenzációs kedvezménnyel hirdetjük meg hétköznapokra, kizárólag nagyszülők és unokáik részére. Célunk mindezzel az, hogy az ifjúság minőségi időt tölthessen együtt a nagyszülőkkel, és hisszük azt, hogy ez az igény mindkét fél részéről megvan, csak lehetőséget kell ehhez biztosítani számukra.

Várjuk unokájával együtt – kapcsolódjanak ki, töltsék értékesen az időt, legyenek együtt a természet közelében hétköznap!

Azon nagyszülők számára, akik unokáikkal legalább 2 éjszakát töltenek hétköznap (hétfő-csütörtök) az Erdei Családi Vendégházakban Ópusztaszeren, az alábbi akciót ajánljuk (ha közvetlenül nálunk foglalnak):  1 vagy 2 unokáért (0-12 éves korig) most nem kell fizetni szállásdíjat

A nagyszülők számára a Családi Vendégházban csak 14.900 Ft/fő/éj áron kínáljuk! (Reggeli 2.500 forint, unokáknak 1.500 forint.)

Foglalható időpontok:

  • szeptembertől májusig, hétfő-csütörtöki napokra minimum 2 éjszaka foglalása esetén
  • őszi szünet 2023: október 30 – november 5.
  • tavaszi szünet: 2024. március 27 – április 3.

Az akció visszavonásig érvényes, más akciókkal nem összevonható és hétfő-csütörtök éjszakákra felhasználható, szeptembertől májusig, minimum 2 éjszakás tartózkodással!

Ópusztaszeri Erdei Wellness és Családi Vendégházak

Szálláshelyünk egy erdő szomszédságában, Ópusztaszer központjához közel, mégis csendes utcában várja a vidéki wellness szerelmeseit. Vendégeink a szaunában, fűtött jacuzziban vagy a kültéri medencében szerzett frissítő élményeket szállodai minőségű, királyi kényelmű ágyainkban pihenhetik ki. A gyermekeket saját játszóterünk, óriási homokozó, lombterasz, gyermekkönyvtár és fedett játszó sarok várja, hogy az ő kikapcsolódásuk is teljes lehessen. Nagy közössségi tereink lehetőséget nyújtanak a közös sütés-főzéshez, társasjátékozáshoz, vagy csak a kandalló melege melletti esti beszélgetésekhez. Mindezek mellett természetesen stabil internetkapcsolattal is rendelkezünk, bár ennek kipróbálására- véleményünk szerint - kevés ideje lesz a hozzánk érkezőknek.

A környék látványosságai

Ópusztaszer számtalan titkot rejt őseink történetéről, életmódjáról, ezeket a szálláshelyünk közvetlen közelében fedezhetik fel vendégeink az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a Csillagösvény Labirintus Öko Élményparkban vagy a Tátika Lovastanyán.

A természet szerelmeseinek, akik állatok és növények közelében tudnak igazán feltöltődni, ajánljuk a közeli erődben tett gyalogos vagy kerékpáros túrát, kerékpározást a Dongérre, a Sztyeppevonat kipróbálását, a Büdös-székhez vagy a Ányási-kanyarhoz kirándulást,  a szürkemarha gulya megtekintését, a mártélyi Tisza felfedezését vagy a tanyabemutató sétát a Szerkő-tanyán.

Közvetlen közelünkben számos fürdő és strand áll a fürdőzést vagy vízi sportokat kedvelők rendelkezésére: a szegedi Anna Fürdő és a Napfényfürdő Aquapolis szintén Szegeden, a Borbála Gyógyfürdő Algyőn, a Kisteleki Termálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, a Szentesi Termálfürdő, a Sándorfalvi Nádastó vagy a Körös-toroki Partfürdő Csongrádon.

A nagyvárosi zsongás szerelmesei is megtalálják számításukat a közeli Szegeden: városnézés, a Füvészkert, a Vadaspark és a Haditechnikai Park is elérhető távolságban vannak. A közeli Jerring Lőtéren a koronglövészettel is megismerkedhetnek az andrenalinnal dúsított programokat kedvelő vendégeink.

Megközelíthetőség

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van. A vendégházak fűthetők.

Költségek, melyek az ajánlatban adott ár felett felmerülnek:

  • Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen készpénzben fizetendő).
  • Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.​

Bővebb információ:
☎️ +36 70 88 55 426
📩 info@varunk.hu

Ajánlatkérés