Partiscum Levendula Szeged élmény kencekészítő workshop

Worshop 1.

Tekints be az illóolajok, aromaterápia és natúrkozmetikumok világába!
Egész napos programra invitálunk, mely, kizökkent a hétköznapok mókuskerekéből, és egy különleges világba repít.

A workshopon elsajátíthatod az alábbiakat:
– gyógynövények és illóolajok felhasználásának lehetőségeit
– természetesen alapanyagokból álló kozmetikumok, gyógyfüves kencék készítésének folyamatát
–  az alábbi kozmetikumok készítését:
1. nyári bőrmegújító, bőrnyugtató testpermet/ testápoló
2. bőrfiatalító arcszérum
3. saját illóolajos roll készítése

A workshop különlegessége, hogy többféle tudást sajátíthatsz el egy workshopon belül:
– elméleti tudás a gyógynövényekről, illóolajokról
– holisztikus szemlélet: miként hatnak testre és lélekre, a gyógynövények, illóolajok
– a gyógynövények gyakorlati felhasználása
– natúrkozmetikum készítés gyógynövényekkel és modern hatóanyagokkal

Időtartam: egész napos interaktív foglalkozás, beszélgetés a témában

Ár: 14.000,-Ft

Mit kapsz cserébe?
Egy test és egy arcápoló natúrkozmetikumot + egy aromaterápiás rollt természetes alapanyagok és a legmodernebb hatóanyagok felhasználásával. Jegyzettel, anyagismerettel, élményekkel és sajátkészítésű kencékkel térhetsz haza.

Worshop 2.

Tekints be a natúrkozmetikumok és természetes hatóanyagok világába!
Tarts velünk egy rövid betekintés erejéig, mely garantáltan kizökkent a hétköznapok mókuskerekéből, és egy különleges világba repít.

A workshopon elsajátíthatod az alábbiakat:
– gyógynövények, modern hatóanyagok felhasználásának lehetőségeit
– természetesen alapanyagokból álló kozmetikumok, gyógyfüves kencék készítésének folyamatát
– az alábbi kozmetikumok valamelyikének elkészítését:

1. nyári bőrmegújító, bőrnyugtató testpermet/ gyógynövényes testápoló

A workshop különlegessége, hogy többféle tudást sajátíthatsz el egy workshopon belül:

– elméleti tudás a gyógynövényekről, illóolajokról
– a gyógynövények gyakorlati felhasználása
– natúrkozmetikum készítés gyógynövényekkel és modern hatóanyagokkal

Időtartam: egész napos interaktív foglalkozás

Ár: 6.900,-Ft

Mit kapsz cserébe?
Egy bőrmegújító testpermetet vagy bőrnyugtató testápolót, jegyzetet, anyagismeretet, élményekkel és egy sajátkészítésű kencével térhetsz haza.

Ópusztaszeri Erdei Wellness és Családi Vendégházak

Szálláshelyünk egy erdő szomszédságában, Ópusztaszer központjához közel, mégis csendes utcában várja a vidéki wellness szerelmeseit. Vendégeink a szaunában, fűtött jacuzziban vagy a kültéri medencében szerzett frissítő élményeket szállodai minőségű, királyi kényelmű ágyainkban pihenhetik ki. A gyermekeket saját játszóterünk, óriási homokozó, lombterasz, gyermekkönyvtár és fedett játszó sarok várja, hogy az ő kikapcsolódásuk is teljes lehessen. Nagy közössségi tereink lehetőséget nyújtanak a közös sütés-főzéshez, társasjátékozáshoz, vagy csak a kandalló melege melletti esti beszélgetésekhez. Mindezek mellett természetesen stabil internetkapcsolattal is rendelkezünk, bár ennek kipróbálására- véleményünk szerint – kevés ideje lesz a hozzánk érkezőknek.

A környék látványosságai

Ópusztaszer számtalan titkot rejt őseink történetéről, életmódjáról, ezeket a szálláshelyünk közvetlen közelében fedezhetik fel vendégeink az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a Csillagösvény Labirintus Öko Élményparkban vagy a Tátika Lovastanyán.

A természet szerelmeseinek, akik állatok és növények közelében tudnak igazán feltöltődni, ajánljuk a közeli erődben tett gyalogos vagy kerékpáros túrát, kerékpározást a Dongérre, a Sztyeppevonat kipróbálását, a Büdös-székhez vagy a Ányási-kanyarhoz kirándulást,  a szürkemarha gulya megtekintését, a mártélyi Tisza felfedezését vagy a tanyabemutató sétát a Szerkő-tanyán.

Közvetlen közelünkben számos fürdő és strand áll a fürdőzést vagy vízi sportokat kedvelők rendelkezésére: a szegedi Anna Fürdő és a Napfényfürdő Aquapolis szintén Szegeden, a Borbála Gyógyfürdő Algyőn, a Kisteleki Termálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, a Szentesi Termálfürdő, a Sándorfalvi Nádastó vagy a Körös-toroki Partfürdő Csongrádon.

A nagyvárosi zsongás szerelmesei is megtalálják számításukat a közeli Szegeden: városnézés, a Füvészkert, a Vadaspark és a Haditechnikai Park is elérhető távolságban vannak. A közeli Jerring Lőtéren a koronglövészettel is megismerkedhetnek az andrenalinnal dúsított programokat kedvelő vendégeink.

Megközelíthetőség

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van. A vendégházak fűthetők.

Költségek, melyek az ajánlatban adott ár felett felmerülnek:

  • Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen készpénzben fizetendő).
  • Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.​

Bővebb információ:
☎️ +36 70 88 55 426
📩 info@varunk.hu

Amennyiben e-mail-ben vagy űrlapon keresztül érdeklődik – a gördülékeny beazonosítás érdekében – kérjük üzenete tartalmába írja be, hogy a Levendula kencekészítő kapcsán ír számunkra! Köszönjük!

Ajánlatkérés