Csapatépítés Ópusztaszeren

Két éjszakás céges csapatépítő hétvége a szaunázással és jacuzzizással egybekötve. Wellness Vendégházunk kiváló helyszín 10-12 fős céges csoportok számára, akik egy csapatépítő program után wellness részlegünk adottságait kihasználva kívánnak közösen feltöltődni és értékelni a tanulságokat. Vendégházunk olyan céges csoportokat fogad, akik a teljes Wellness Vendégház (12 szoba) bérlése iránt érdeklődnek, vagy ha a csoport kisebb, ez esetben tiszteletben tartják többi vendégünk pihenését.

Cégek számára kedvezményes árajánlatunk szállással és wellness használattal: nettó 14.900 Ft/fő/éj. (Reggeli: 2.500 Ft/fő) Az ár hétköznapi min. 2 éjszakás és 20 fő feletti foglalásra vonatkozik (hétfő – csütörtök).

PROGRAMJAVASLATUNK (a programelemek igény szerint módosíthatók/személyre szabhatóak) :​

Első nap

14:00 órakor érkezés az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakba (Ópusztaszer, Erdei Ferenc utca 58-60. , GPS koordináták: LAT 46.4934437  LON 20.0650316), „Welcome drink”

15:00 órától  Részvétel egy játékmester által vezetett Csillagösvény Csapatépítő programon a Csillagösvény Öko Élményparkban VAGY a Csillagösvény Labirintus meglátogatása (csapatépítő foglalkozás nélkül) VAGY Délutáni wellness a Vendégházban

18:00 órakor Vacsora a Csillagösvény Öko Élményparkban VAGY a Vendégházban

20:30 órától Pihenés, wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Második nap 

7:30-9:30 órakor Reggeli a Vendégházban

10:00 órától Javasolt program: Látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben), valamint íjászaton, népi játékokon való részvétel. Sétakocsikázás idegenvezetővel!

13:00 órakor Ebéd az Emlékparkban vagy a Vendégházban

15:00 órától Javasolt program: könnyed összegzés az élményekről, kötetlen délutáni program, szabad foglalkozás (pld. séta az erdőben az évszázados tölgyekhez, az Erdészházhoz, stb).​

18:00 órától Vacsora a Vendégházban

20:30 órától Pihenés borospohárral a kézben (esős időben a kandalló melegénél), wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Harmadik nap 

9:00 órakor bőséges reggeli, korlátlan kávé- és teafogyasztással

11:00 órától Szabad program – Javasolt program lehetőségek:

  • Túra vagy sétakocsikázás az erdőbe
  • Tisza-parti programok Mindszenten
  • Ménes-, szürkemarha gulya látogatás
  • Ökotanya látogatás
  • Látogatás Szegedre, séta a városban

 

A feltöltődés helyszíne lehet a Csillagösvény Öko Élménypark is

www.csillagosveny.com

A Csillagösvény Öko Élménypark a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Vállalják csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkeznekk. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Egyedi programok kialakítása: Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítják ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítanak. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

Ópusztaszeri Erdei Wellness és Családi Vendégházak

Szálláshelyünk egy erdő szomszédságában, Ópusztaszer központjához közel, mégis csendes utcában várja a vidéki wellness szerelmeseit. Vendégeink a szaunában, fűtött jacuzziban vagy a kültéri medencében szerzett frissítő élményeket szállodai minőségű, királyi kényelmű ágyainkban pihenhetik ki. A gyermekeket saját játszóterünk, óriási homokozó, lombterasz, gyermekkönyvtár és fedett játszó sarok várja, hogy az ő kikapcsolódásuk is teljes lehessen. Nagy közössségi tereink lehetőséget nyújtanak a közös sütés-főzéshez, társasjátékozáshoz, vagy csak a kandalló melege melletti esti beszélgetésekhez. Mindezek mellett természetesen stabil internetkapcsolattal is rendelkezünk, bár ennek kipróbálására- véleményünk szerint - kevés ideje lesz a hozzánk érkezőknek.

A környék látványosságai

Ópusztaszer számtalan titkot rejt őseink történetéről, életmódjáról, ezeket a szálláshelyünk közvetlen közelében fedezhetik fel vendégeink az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a Csillagösvény Labirintus Öko Élményparkban vagy a Tátika Lovastanyán.

A természet szerelmeseinek, akik állatok és növények közelében tudnak igazán feltöltődni, ajánljuk a közeli erődben tett gyalogos vagy kerékpáros túrát, kerékpározást a Dongérre, a Sztyeppevonat kipróbálását, a Büdös-székhez vagy a Ányási-kanyarhoz kirándulást,  a szürkemarha gulya megtekintését, a mártélyi Tisza felfedezését vagy a tanyabemutató sétát a Szerkő-tanyán.

Közvetlen közelünkben számos fürdő és strand áll a fürdőzést vagy vízi sportokat kedvelők rendelkezésére: a szegedi Anna Fürdő és a Napfényfürdő Aquapolis szintén Szegeden, a Borbála Gyógyfürdő Algyőn, a Kisteleki Termálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, a Szentesi Termálfürdő, a Sándorfalvi Nádastó vagy a Körös-toroki Partfürdő Csongrádon.

A nagyvárosi zsongás szerelmesei is megtalálják számításukat a közeli Szegeden: városnézés, a Füvészkert, a Vadaspark és a Haditechnikai Park is elérhető távolságban vannak. A közeli Jerring Lőtéren a koronglövészettel is megismerkedhetnek az andrenalinnal dúsított programokat kedvelő vendégeink.

Megközelíthetőség

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van. A vendégházak fűthetők.

Költségek, melyek az ajánlatban adott ár felett felmerülnek:

  • Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen készpénzben fizetendő).
  • Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.​

Bővebb információ:
☎️ +36 70 88 55 426
📩 info@varunk.hu

Ajánlatkérés