Csillagösvény ÖKO Emlékpark

A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

A sövénylabirintusban az iskolások olyan kérdésekkel találkozhatnak, melyek segítségével megismerhetik a környék élővilágát, történelmét, földrajzát, kultúráját. Mindezt játékosan, érdekesen tálalva, a tanulás különleges formájának segítségével. A helyes válasz ugyanis a továbbvezető utat mutatja, míg a helytelen zsákutcába vezet. Az óvodásokat pedig mesékkel kapcsolatos kérdések várják. A felnőtt csoportok számára igény szerint csapatépítő tréningeket szerveznek, és az adott cég kéréseinek megfelelően alakítják ki a programot. A csillagösvény hivatalos honlapja: www.csillagosveny.com

 

Ajánlatkérés