Adrenalin és kikapcsolódás novemberben az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakban

2022.10.26.

Adrenalin 🔥 és kikapcsolódás 🔫 novemberben az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakban 🏡! Legyen őszi szünete 🍁 2022-ben is!
 📣Egyedi ajánlat a 📅 2022. november 2-5. között nálunk megszálló vendégeinknek 🗝!

Töltsön nálunk néhány felejthetetlen 😍 hétköznapot: pihenje ki magát🛏, mi pedig elvisszük 🚌 a JERRING lőtérre🤩, Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb 🔫 KORONGLÖVŐ 🔫 lőterére, mely 50 hektáros területen helyezkedik el.

▶️ Ki lesz a segítségünkre? A JERRING lőtér megálmodója, gazdája és szakmai irányítója, az európa- és világbajnok koronglövő JÉRI TAMÁS 🙋‍♂️. Tamás a koronglövészet csodagyereke 💫, 28 éves kora dacára számos hazai és nemzetközi cím birtokosa 🏆.

▶️ A lőtérről:
 Nemcsak itthon, de Európában is egyedülálló 😎 pályának számít, hiszen alig van olyan lőtér, ahol egy helyszínen❗️ elérhetőek a compak sporting és korongvadász pályák – különösen ilyen nagy számban 🤩. Az Alföldön teljesen szokatlan az itteni egyedi és egészséges mikroklíma 💚, amelyet a lőtér helyszínéül szolgáló hatalmas tölgyerdő 🌳🌳 biztosít. A lőtéren 26 pályát alakítottak ki🚜, amelyből 22 korongvadász, 4 pedig teljesen automatizált compak sporting pálya. 10 emelt lőállásuk van, amellyel akár a legkülönfélébb hegyvidéki ⛰helyszínek körülményeit, egyben a legváratlanabb 😱 lövési szituációkat is tudják szimulálni.

Mi biztosítjuk az ingyenes transzfert és a szállását!
 😇 Élje át a lenyűgöző élményt Jéri Tamás vezetésével, másnap sétáljon nagyokat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban vagy a Csillagösvényben 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️, használja ki wellness lehetőségeinket 🧖🏻‍♀️🧖🏻 (fűthető dézsafürdő, jacuzzi, szauna, kültéri medence, masszázs, mobil grillezők, sütögetőhely stb.), adja meg lelkének és testének a feltöltődést 🌝, majd kényelmes ágyainkban aludja ki magát 😴🛌. Mi gazdag reggelivel fogjuk várni! 🥞🥣🍳.

🥰 Bővebb információ és szobafoglalás:

info@varunk.hu

+36 70 88 55 426

.

.

.

.

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#varunk#hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!