Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak Diós birtokán tűzgyújtással várjuk vendégeinket, az év legrövidebb éjszakájának különleges ünnepén!

2022.06.14.

🏡 Az Erdei Vendégházak Diós birtokán tűzgyújtással 🔥 várjuk vendégeinket, az év legrövidebb éjszakájának ✨ különleges ünnepén! Egyes források szerint a magyarok már a 11. században ⏳ tűzgyújtással 🔥 ünnepelték az Iván nap előestéjét, ahogy minden pogány nép kultúrájában nagy hagyománya van a nyári napforduló 🌞 körüli tüzeknek 🔥. A csillagászati nyár 📆 kezdetén a hagyomány szerint a tüzet átugró párok ❤️‍🔥 hosszú közös életet remélhetnek, ráadásul a tűz elűzi a sötétséget 🌑, így a bánatot és a rossz szokásokat is.

🔥További Szentivánéji programok: Kultúra és kaland június 23-án Ópusztaszeren!

📚16:00-17:30 Feszty Szalon a Nemzeti Történeti Emlékparkban

Beszélgetés💬 a Szeri Kávézóban, ahol Jarjabka Zoltán barista vezetésével kávékülönlegességekkel☕️ is megismerkedhetnek a résztvevők. Júniusi vendég: Mester László „Pintyő” zenész

A belépés ingyenes🆓, azonban regisztrációhoz kötött! ➡️Regisztrálni az info@opusztaszer.hu e-mail címen lehet. Részletek▶️https://www.facebook.com/events/1225058638243471

🧭18:00- 23:00 Éjszakai labirintusozás a Csillagösvényen

Különleges bolyongás Szent Iván éjjelén🌌 a sövénylabirintusban, ahol meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat:

❤️ Hazavárunk Ópusztaszerre!

🥰 Bővebb információ és szobafoglalás:

info@varunk.hu

+36 70 88 55 426

.

.

.

.

#varunk#hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!