A munka feladatai után a legédesebb a pihenés!

Lepje meg magát egy igazi vidéki hangulatú pihenéssel a dolgos napok után. Mindannyiunk egyik kedvenc vidéki városa Szeged, de azért valljuk be, sokszor jobban esne a csend és a nyugalom, távol a város zajától.

Sétálni a szomszédos erdőben, felfedezni őseink hagyományait az Emlékparkban, kiszakadni a munkanapokon a munka világból.

Ópusztaszeri Vendégházunk a nyugalom szigeteként szolgálhat egy szegedi konferencia vagy munka után. Tapasztalja meg Ön is a hamisíthatatlan vidéki wellness szépségeit: élvezze a családias környezetet, merüljön el kültéri medencénkben vagy fűthető dézsafürdőnkben a csillagos ég alatt, melegedjen fel beltéri szaunánkban.

Az általában otthonról dolgozókra is gondolunk: 2 stabil internetkapcsolattal is rendelkező Vendégházunk tökéletes kihelyezett munkahelyként, rendhagyó irodaként is működik. Szakadjon ki Ön is a hétköznapok rutinjából, kösse össze a kellemeset a hasznossal! Pihenésképpen élvezze a csendet, sétáljon egyet az erdőben, szaunázzon, vagy vegyen részt egy frissítő masszázson!

Azok számára, akik  legalább 3 éjszakát töltenek hétköznap az Erdei Wellness Vendégházban Ópusztaszeren, az alábbi akciót ajánljuk (ha közvetlenül nálunk foglalnak):

A szállást bőséges falusi reggelivel megszokott árainkon kínáljuk.

Az akcióra jelentkező vendégeink számára biztosítunk ajándék 1 órás masszázst, 1 üveg bort, ingyen szaunahasználatot, illetve korlátlan kávéfogyasztást.

Jelentkezés az akcióra: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Csillagos ég
Csillagos ég
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu