Szervezze ki cége, egy vagy akár több munkanapját Ópusztaszerre, ahol a munka mellett energiával is feltöltheti munkatársait, ami után a siker garantáltan nem marad el! Az irodában töltött hosszú órák sokszor monoton hangulatot váltanak ki, így szükség van olyan élénkítő eseményekre, melyek kreatívvá formálják a csapatot. A történelmi tájegység nemcsak természeti csodáival, de csapatépítő programjaival is várja a fejlődni vágyókat.

Nyugodt, vidéki környezettel várjuk

Létszám

Ha a csapat létszáma meghaladná Vendégházunk kereteit, további terembérlési lehetőséget biztosít az Ópusztaszeri Emlékpark, melynek 40, 72 vagy akár 200 fős termeiben kényelmesen elférhetnek. A legtöbb helyszín légkondícionált és laptoppal, hangosítással, illetve projektorral felszerelt.

Az alábbi linken ezekről bővebben olvashat:

http://opusztaszer.hu/hu/eskuvo-es-rendezveny/eskuvo-es-rendezveny/#2

Programjavaslatok

Csillagösvény Labirintus, melyben az útvesztők, logikai feladványok, népi játékok kiváló csapatépítő programok

Látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben). Sétakocsikázás idegenvezetővel!

Túra és kerékpárutak a közelben

Helyszíni borkóstoló

Ökotanya látogatás

Ménes-, szürkemarha gulyalátogatás

Cégek számára kedvezményes árajánlatunk

szállással és wellness használattal: nettó 11.000 Ft/fő/éj

(Reggeli 2.500 Ft/fő)

Az ár hétköznapi min. 2 éjszakás és 15 fő feletti foglalásra vonatkozik (hétfő - csütörtök)

Érdeklődjön telefonon: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

PROGRAMJAVASLATUNK

(a programelemek igény szerint módosíthatók/személyre szabhatóak)

Első nap

14:00 órakor érkezés az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakba (Ópusztaszer, Erdei Ferenc utca 58-60. , GPS koordináták: LAT 46.4934437  LON 20.0650316), „Welcome drink”

15:00 órától képzési program, kreatív munka VAGY a Csillagösvény Labirintus meglátogatása (csapatépítő foglalkozás nélkül) VAGY Délutáni wellness a Vendégházban

18:00 órakor Vacsora a Csillagösvény Öko Élményparkban

20:30 órától Pihenés, wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

 

Második nap 

7:30-9:30 órakor Reggeli a Vendégházban

10:00 órától látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben), valamint íjászaton, népi játékokon való részvétel. Sétakocsikázás idegenvezetővel VAGY  képzési program, kreatív munka

13:00 órakor Ebéd az Emlékparkban 

15:00 órától könnyed összegzés az élményekről, kötetlen délutáni program, szabad foglalkozás (pld. séta az erdőben az évszázados tölgyekhez, az Erdészházhoz, stb).

18:00 órától Vacsora a Vendégházban 

20:30 órától Pihenés borospohárral a kézben (esős időben a kandalló melegénél), wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Harmadik nap 

9:00 órakor bőséges reggeli, korlátlan kávé- és teafogyasztással

11:00 órától Szabad program - Javasolt program lehetőségek:

 

  • Túra vagy sétakocsikázás az erdőbe

  • Tisza-parti programok Mindszenten

  • Ménes-, szürkemarha gulya látogatás

  • Ökotanya látogatás

  • Látogatás Szegedre, séta a városban

  • Képzési program, kreatív munka

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapest M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Kilátás a dézsából
Kilátás a dézsából
press to zoom
Szoba
Szoba
press to zoom
A vendégház
A vendégház
press to zoom
Reggeliztatő fényekkel
Reggeliztatő fényekkel
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom
A feltöltődés helyszíne lehet a Csillagösvény Öko Élménypark is
www.csillagosveny.com

A Csillagösvény Öko Élménypark a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Vállaljuk csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkezünk. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Egyedi programok kialakítása: Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítjuk ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítunk. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

csillagösvény
csillagösvény
press to zoom
csillagösvény
csillagösvény
press to zoom
csillagösvény
csillagösvény
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu