Cégek számára kedvezményes árajánlatunk

szállással, reggelivel és wellness használattal: nettó 11.000 Ft/fő/éj

(Reggeli 2.500 Ft / fő)

Az ár hétköznapi min. 2 éjszakás és 20 fő feletti foglalásra vonatkozik (hétfő - csütörtök)

Érdeklődjön telefonon: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

PROGRAMJAVASLATUNK

(a programelemek igény szerint módosíthatók/személyre szabhatóak) :

Első nap

14:00 órakor érkezés az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakba (Ópusztaszer, Erdei Ferenc utca 58-60. , GPS koordináták: LAT 46.4934437  LON 20.0650316), „Welcome drink”

15:00 órától  Részvétel egy játékmester által vezetett Csillagösvény Csapatépítő programon a Csillagösvény Öko Élményparkban VAGY a Csillagösvény Labirintus meglátogatása (csapatépítő foglalkozás nélkül) VAGY Délutáni wellness a Vendégházban

18:00 órakor Vacsora a Csillagösvény Öko Élményparkban

20:30 órától Pihenés, wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

 

Második nap 

7:30-9:30 órakor Reggeli a Vendégházban

10:00 órától Javasolt program: Látogatás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba (Feszty Körkép és Magyarország történelme megtekintése 3D-ben), valamint íjászaton, népi játékokon való részvétel. Sétakocsikázás idegenvezetővel!

13:00 órakor Ebéd az Emlékparkban 

15:00 órától Javasolt program: könnyed összegzés az élményekről, kötetlen délutáni program, szabad foglalkozás (pld. séta az erdőben az évszázados tölgyekhez, az Erdészházhoz, stb).

18:00 órától Vacsora a Vendégházban 

20:30 órától Pihenés borospohárral a kézben (esős időben a kandalló melegénél), wellness éjszaka az Erdei Vendégházakban (beltéri szauna, kültéri forró dézsafürdő – „Székely Jakuzzi” a csillagos ég alatt)

Harmadik nap 

9:00 órakor bőséges reggeli, korlátlan kávé- és teafogyasztással

11:00 órától Szabad program - Javasolt program lehetőségek:

 

  • Túra vagy sétakocsikázás az erdőbe

  • Tisza-parti programok Mindszenten

  • Ménes-, szürkemarha gulya látogatás

  • Ökotanya látogatás

  • Látogatás Szegedre, séta a városban

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapest M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Kilátás a dézsából
Kilátás a dézsából
press to zoom
IMG_0895_HDR
IMG_0895_HDR
press to zoom
w18 két székkel
w18 két székkel
press to zoom
reggeliztatő fényekkel
reggeliztatő fényekkel
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom
A csapatépítő foglalkozás helyszíne a Csillagösvény Öko Élménypark
www.csillagosveny.com

A Csillagösvény Öko Élménypark a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Vállaljuk csapatversenyek teljes körű lebonyolítását, melyhez jól begyakorolt tematikával rendelkezünk. Az igénybe vehető játékelemek (állomások): sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, kötéllabirintus, számháború, logikai játékok, pihentető feladványok, betű- és számrejtvények, ügyességi játékok.

Egyedi programok kialakítása: Minden esetben az adott cég kéréseinek figyelembe vételével alakítjuk ki a programot. Az ideális csapatlétszám: 5-10 fő, egyidejűleg akár 200 fő számára is tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást biztosítunk. A fél- vagy egész napos program jurtánkban zenés-táncos esttel, éjszakai labirintusozással is végződhet.

csillagösvény
csillagösvény
press to zoom
csillagösvény
csillagösvény
press to zoom
csillagösvény
csillagösvény
press to zoom

Ópusztaszer hazavár ! Itt született Magyarország !

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu