✨Egyéjszakás kaland Ópusztaszeren!✨

📆 Szabad kapacitásunk függvényében, (wellness vendégházunk emeleti szobáiban) akár ❗️aznapi foglalással ❗️ is nálunk töltheti az éjszakát egy környékbeli kirándulás után! ➡️ A nyári időszakban 2 fő befogadására alkalmas, emeleti szobáink akár ❗️1 éjszakára is foglalhatók❗️, 19.800 Ft-os áron!

💚 Látogasson el Ópusztaszerre, tekintse meg az egyedülálló Feszty-körképet 🖼️ az Emlékparkban, barangoljon Európa 3. leghosszabb labirintusában a Csillagösvényben ⭐️, majd kóstolja meg Sörapu söreit 🍺 a csillagos égbolt ✨ alatt, az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakban 🏡!

🚗 Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak Budapesttől (nyáron ☀️ is) 1,5 óra ⏱️ autózással, nagyrészt autópályán haladva, könnyen megközelíthető, mégis egy másik világba csöppenünk az erdő szomszédságában 🌳🐿️🦔!

💚A vendégszeretetünk csak egy, ami kiemel minket az átlagos vendégházak közül, és ezt nem csak mi mondjuk! 😜➡️➡️ https://www.varunk.hu/vendegkonyv/

⭐️ Nevezhetnénk magunkat luxus vendégházaknak is, de ennél szerényebbek vagyunk😇, mindössze nálunk valóban a vendég az első❤️! Ezért igyekszünk a vidéki wellness minden elemét vendégeinknek biztosítani, úgy mint:
🌊 Kültéri medence
🫧 Fűtött jacuzzi/ dézsafürdő
🔥 Szauna
🛏️ Szállodai minőségű ágyak
📚 Könyvtár
🔭 Lombterasz

🥾Környékünkön (15 km-en belül) megtalálható Európa 3. legnagyobb labirintusa🏞️, az országban sehol máshol nem látható Feszty-körkép 🖼️ és Magyarország legnagyobb lőtere🔫.
🌞 Nyáron 6-20 km-en belül több élővíz várja a strandolni 🏖️ vágyókat (2 tiszai strand és 2 tó), rossz idő 🌧️ esetén a környéken több termálfürdő is csábító lehet (Algyő, Kiskunmajsa, Szentes stb.).

🏡 A wellness vendégházban a csendet és nyugalmat keresők megtalálják a béke szigetét🧘‍♀️, ezért pároknak 👩‍❤️‍👨 ideális:
🔹wellness szolgáltatások, jacuzzi, székely dézsafürdő, szauna, medence
🔹szállodai minőségű ágyak
🔹napozóterasz, ahonnan éjszaka a csillagos égboltot vizsgálhatjuk, nappal pedig napfürdőzhetünk
🔹kerékpárok
🔹étkezési lehetőségek: bőséges reggeli helyben, csárda a szomszédságban
🔹korlátlan kávé fogyasztás
🔹törölköző, hajszárító, köntös
🔹 Sörapu sörei, a környék minőségi borai és házi pálinka elérhető áron, de ki-ki hozhatja a maga kedvenc italait, melyhez hűtőkapacitást biztosítunk!

💚Látogassanak el hozzánk, és fedezzék fel Ópusztaszert!

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!

Ajánlatkérés