Hazavárjuk Ópusztaszerre, mert itt született Magyarország

2024.04.23.

✨Hazavárjuk Ópusztaszerre, mert itt született Magyarország ✨

🇭🇺Régen járt térségünkben vagy még sosem? Határon túli barátaink figyelmébe is ajánljuk Ópusztaszer három legnagyobb látványosságát, melyek egy egész nyaralást meg tudnak tölteni programokkal, minden korosztály számára😍🤩.

🏛️ Az Ópusztaszeri Történeti Emlékparkban megtekinthető a monumentális Feszty-körkép, amely a nemzeti romantika leghíresebb alkotása, és nem véletlenül nyújt különleges élményt minden látogatónak. “A magyarok bejövetele” című körfestményt nézve az az érzésünk támad, mintha mi magunk is az esemény résztvevői lennénk. A skanzenben a magyar nép hagyományai válnak tapinthatóvá: az alföldi tanyavilágban élők mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.

https://opusztaszer.hu

⭐️ Európa harmadik legnagyobb sövénylabirintusa, a felülnézetből Csodaszarvast mintázó Csillagösvény az egész család számára izgalmas kikapcsolódást nyújt. A különleges, tematikus labirintusban 3,5 km hosszan bolyonghatunk a 2 méter magas sövényben, ahol minden útelágazásban kérdések segítik a továbbjutást. Pihenésképpen magyar népi játékok és logikai feladványok várják az aktív kikapcsolódás híveit.

https://csillagosveny.com

🏡Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak a település látványosságaihoz közel, mégis egy csendes erdő🌳 mellett található szálláshely, ahol a vidéki wellness minden elemét igyekszünk vendégeinknek biztosítani, úgy mint: 🌊 Kültéri medence 🫧 Fűtött jacuzzi/ dézsafürdő 🔥 Szauna 🛏️ Szállodai minőségű ágyak 📚 Könyvtár 🔭 Lombterasz, óriás homokozó 🚲 Kerékpárok

https://www.varunk.hu

💚Látogassanak el hozzánk, és fedezzék fel Ópusztaszert!

🥰 Szobafoglalás:

info@varunk.hu

+36 70 88 55 426

.

.

.

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#varunk #hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!