Hétköznapi kikapcsolódás – az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak költségkímélő ajánlata

2024.03.26.

📆Hétköznapi kikapcsolódás – az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak költségkímélő ajánlata💵

➡️ Érkezzenek tömegközlekedéssel🚂🚌, az országos kedvezményeket🏷️ igénybe véve, és hétköznapokon mi ingyenes 🆓 transzfert🚐 biztosítunk az állomásról oda-vissza➡️⬅️, illetve az ópusztaszeri látványosságokhoz (Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Csillagösvény Labirintus – 📅nyitás: március 15.).

Az itt tartózkodás idején üdvözlő ital🍶, kávé☕️ és az általunk palackozott szódavíz🧊 ingyenesen elérhető vendégházunkban.

💚Látogassanak el Ópusztaszerre a tavasz 🌼🌸 kezdetén hétköznapokon, élvezzék az igazi vidéki wellnesst és fedezzék fel történelmi jelentőségű emlékhelyünket 🏛️, csodálják meg a monumentális Feszty-körképet 🖼️, kalandozzanak egyet az egyedülálló tematikus sövénylabirintusban 🎒 vagy tegyék próbára ügyességüket az 50 hektáros, 26 pályával rendelkező lőtéren🔫! 

🌛 A szabadban töltött programok után este élvezzék a vidéki wellness nyújtotta lehetőségeket (fűtött jacuzzi 🫧, szauna 🔥, masszázs 💆‍♂️💆‍♀️, őszinte vendégszeretet 💚 az erdő szomszédságában 🏡), majd hajtsák álomra fejüket szállodai minőségű ágyainkban 🛌!

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!