Közkívánatra bővítettük BBQ/GRILL programot Ópusztaszeren

2023.04.01.

📆 Időpont: 2023.04.15.
🧭 Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak
❗️Jelentkezési határidő, a korlátozott befogadóképeség miatt: 2023. április 5.

🍗 Ismét egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának 🎓, hogy a kerti sütögetést kedvelő😍 (szakértő 👨‍🎓és laikus🧐) szállóvendégeink is megismerkedhessenek az ételek ötcsillagos minőségével ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

🥩 Közkívánatra a programot bővítettük amerikai angus marhaszeggyel 😋!‌ A marhaszegy a BBQ királyi 👑 kategóriája! Nem könnyű tökéletes állagúra elkészíteni🧐, mert két különböző részből áll, ez a flat és a point. Iván 🏆 és csapata 🏅megmutatja vendégeinknek mindazt, amit erről a különleges húsról tudnak, legyen az low&slow vagy hot&fast módszer, így bárki bátran nekiláthat otthon is elkészíteni 🍽️!

Vendégeink a megszokott vidéki wellness programjaink (fűtött jacuzzi 🫧, szauna 🔥, masszázs 💆‍♂️💆‍♀️, szállodai minőségű ágyak 🛏️, őszinte vendégszeretet 💚 az erdő szomszédságában 🏡) mellett igényük szerint részt vehetnek a BBQ 🥩 és GRILL 🍗 ételek készítésének minden lépésében, a húsok előkészítésétől 🔪 az eredmény megkóstolásáig 😋.

🙋‍♂️ Ebben nem más lesz segítségünkre, mint Nagy Iván, SunCity BBQ Szeged versenycsapat vezetője, nemzetközi BBQ versenyek díjazottja 🏆, saját BBQ fűszerkeverék megalkotója. Ha Ön azt hiszi, kóstolt már jó BBQ húst, akkor jöjjön el, és próbálja ki Iván ételeit 🏅! Nekünk leesett az állunk 😱, és garantáltan minden résztvevő így fog érezni 🤤!

⏩️ Tartsanak velünk a tavasz legfinomabb programjára, és lessék el a BBQ és GRILL csínját-bínját egy igazi profitól!

📆 Időpont: 2023.04.15.
🧭 Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak
🚗Parkolás: a helyszínen megoldott, ingyenes

ℹ️ További információk: https://www.varunk.hu/bbq-grill-elmeny-nap-opusztaszeren/

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#varunk #hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!