Hétköznapi pihenés vidéken!

Használja ki az alkalmat és jöjjön el hozzánk párjával vagy családjával és győződjön meg róla, hogy a vidéki tavasznak nincsen párja, hiszen egész májusban díjazzuk a hétköznapra érkező vendégeinket. Azok ugyanis, akik minimum 3 éjszakát foglalnak hétköznap, azokat egy meglepetés, plusz éjszakával ajándékozunk meg május 31-ig. Tehát a kedvezmény igénybevételéhez hétfőtől péntekig vagy vasárnaptól csütörtökig valamely napokon kell foglalni. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

 

A május továbbá tökéletesen alkalmas, hogy újra átadjuk magunkat a természetnek és a szabadtéri programoknak, amelyhez a környék igen gazdagon kínál lehetőségeket. Míg a vendégház medencéjében, fűthető dézsafürdőjében és szaunájában ellazíthatja testét-lelkét, addig a szomszédos erdőben már javában ébredező természet várja. Emiatt a fülemüle a vidék reggeli ébresztőórája, ami sokszor kedves hangjával csalogatja ki a még ágyban fekvőket.   

 

Természetesen nem feledkeztünk meg azokról sem, akik a pihenés alatt sem nélkülözhetik a munkát, így 2 stabil internetkapcsolattal is rendelkező Vendégházunk tökéletes kihelyezett munkahelyként, rendhagyó irodaként is működik. Szakadjon ki Ön is a hétköznapok rutinjából, kösse össze a kellemeset a hasznossal! 

Jöjjenek el Ópusztaszerre az Erdei Vendégházakba MÁJUS 1-31. között hétfőtől péntekig vagy vasárnaptól csütörtökig valamely napokon, töltsenek nálunk minimum 3 éjszakát és élvezzék együtt a tavaszt vidéken egy éjszakával tovább

MASSZÁZS

MASSZÁZSTÍPUSOK:

Gyógymasszázs

Frissítő- kondícionáló masszázs

Sportgyúrás

Cellulit masszázs

Ayurveda

ÁRAK:

30 perc: 3.600 Ft

60 perc: 5.400 Ft

90 perc: 7.800 Ft

Jelentkezés: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Csillagos udvar
Csillagos udvar
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu