Márciusban és áprilisban egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának Ópusztaszeren

2023.01.31.

🥩 BBQ/GRILL élmény nap Ópusztaszeren 🥩

🍗 Márciusban és áprilisban egy-egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának 🎓, hogy szállóvendégeink is megismerkedhessenek az ételek ötcsillagos minőségével ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! 

Nem csak BBQ és GRILL 🍗 ételek elkészítését ismerhetik meg résztvevőink az előkészítéstől a tálalásig, hanem a tökéletes STEAK 🥩 készítés titkos 🕵️‍♂️ receptjeit és praktikáit is haza vihetik magukkal! 

Az élménynap főszakácsa 👨‍🍳, Nagy Iván ugyanis a steak 🥩 sütés rejtelmeiben is elmélyedt pár éve, azóta folyamatosan versenyez 🏁 az SCA (Steak Cookoff Associatio (https://www.facebook.com/steakcookoffs) által szervezett nemzetközi versenyeken, és 2021-ben az európai mezőny 10. helyezését 🏆 érte el. 

⬆️ Tőle tanulhatnak vendégeink az otthoni STEAK készítésben is felhasználható praktikákat 🔪, és megismerkedhetnek amerikai fűszerekkel 🌶️🧂is, amelyek igazán különleges ízprofilt adhatnak a húsnak.

FRISSÍTÉS: A márciusi időpontra minden hely betelt, köszönjük az érdeklődést🧡! Ezért BBQ és GRILL mesterünkkel🏅, Nagy Ivánnal közösen úgy döntöttünk, duplázunk🎊! ➡️A program adott, várjuk az érdeklődőket új időpontunkban: 2023.04.15.

📆 Időpont: 2023. 04. 15.
📆 Időpont: 2023. 03. 25. (betelt!)
🧭 Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak
🚗 Parkolás: a helyszínen megoldott, ingyenes

ℹ️ További információk: https://www.varunk.hu/bbq-grill-elmeny-nap-opusztaszeren/

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!