MÁSODIK BBQ/GRILL élmény nap Ópusztaszeren

2023.03.16.

📆A márciusi időpontra minden hely betelt, köszönjük az érdeklődést🧡! Ezért BBQ és GRILL mesterünkkel🏅, Nagy Ivánnal közösen úgy döntöttünk, duplázunk🎊! ➡️A program adott, várjuk az érdeklődőket új időpontunkban: 2023.04.15.

🍗Ismét egy egész napot szentelünk a kerti sütögetés magasiskolájának 🎓, hogy szállóvendégeink is megismerkedhessenek az ételek ötcsillagos minőségével ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Vendégeink a megszokott vidéki wellness programjaink (fűtött jacuzzi 🫧, szauna 🔥, masszázs 💆‍♂️💆‍♀️, szállodai minőségű ágyak 🛏️, őszinte vendégszeretet 💚 az erdő szomszédságában 🏡) mellett igényük szerint részt vehetnek a BBQ 🥩 és GRILL 🍗 ételek készítésének minden lépésében, a húsok előkészítésétől 🔪 az eredmény megkóstolásáig 😋.

🙋‍♂️ Ebben nem más lesz segítségünkre, mint Nagy Iván, SunCity BBQ Szeged versenycsapat vezetője, nemzetközi BBQ versenyek díjazottja 🏆, saját BBQ fűszerkeverék megalkotója. Ha Ön azt hiszi, kóstolt már jó BBQ húst, akkor jöjjön el, és próbálja ki Iván ételeit 🏅! Nekünk leesett az állunk 😱, és garantáltan minden résztvevő így fog érezni 🤤!

⏩️ Tartsanak velünk a tavasz legfinomabb programjára, és lessék el a BBQ és GRILL csínját-bínját egy igazi profitól!

📆Időpont: 2023.04.15.

🧭Helyszín: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak

🚗Parkolás: a helyszínen megoldott, ingyenes

ℹ️ További információk: https://www.varunk.hu/bbq-grill-elmeny-nap-opusztaszeren/

🥰 Szobafoglalás:

info@varunk.hu

+36 70 88 55 426

.

.

.

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#varunk #hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!