Mit szólna Ópusztaszeren egy disznóvágáshoz, ahol a takarítás nem marad Önre a nap végén

2023.10.16.

🐷🐷 Mit szólna egy disznóvágáshoz, ahol a takarítás nem marad Önre a nap végén 😱🥳? 🤩 Nagysikerű téli ❄️ csomagajánlatunk 🐖🍶 az idei szezonban is várja vendégeinket!

🥰 Vegyen részt családjával, barátaival egy hamisítatlan vidéki programon 🐖, ismerje meg szokásainkat és érezze jól magát 🥰 nálunk!

Feledhetetlen élményt nyújtó disznóvágásra 🐖 invitáljuk Önöket, ahol a „pálinkás jó reggelt”-et 🥃 követően kivehetik részüket a munkából 👨‍🍳. A program során mindvégig disznótoros finomságokkal 🥓 kedveskedünk és egyedi szabadidős programokat, wellness szolgáltatásokat 🧖‍♀️ is kínálunk Önöknek. 

Évtizedekkel ezelőtt a disznóvágásnak 🐖 nem csak az volt volt a funkciója, hogy több család👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦 egész éves húskészletéhez 🍗🥓 járuljon hozzá. Kiemelkedően fontos közösségi 😀, családi 🥰 program volt, ahol mindenkinek megvolt a saját szerepe. A férfiak 👨‍🦰 kint tevékenykedtek, a nők 👩 a konyhában sürögtek-forogtak, és a családok gyermekei 👧👦 is kivették a részüket a hosszú nap feladataiból.

A hagyomány lassan kiveszőben van, hiszen a szupermarketek 🏬 polcain előre csomagolva megtaláljuk a disznóságokat 🍖, így a húsigényünk könnyen kielégíthető ✅. De mi lesz a kimaradó közösségi élménnyel 🤔? A közös, kétkezi munka örömével 💪🏻, és a megérdemelt pihenés élvezetével 😴?

🙋‍♀️Azért szervezünk minden évben disznóvágást 🐖 az Erdei Vendégházakban 🏡, hogy bárki részese lehessen őseink hagyományainak 🤩! Szakértelmet 🤓, disznót 🐷, eszközöket 🔪 mi biztosítunk, ahogy melegítő italt ☕️🫖🥃 is!

📆 Hagyományőrző disznóvágás programjaink időpontjairól tájékozódjon weboldalunkon:
https://www.varunk.hu/hagyomanyorzo-disznovagas/

🥰 Bővebb információ és szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu/hagyomanyorzo-disznovagas/
.
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!