Nagyszabású akció nagyszülőknek és unokáiknak!

Ha beköszöntenek az iskolákban a tanítási szünetek, a dolgozó szülők általában a nagyszülők gondjaira bízzák gyermekeiket. Sajnálatos módon a most felcseperedő generáció már nem tölt annyi időt a szabadban, mint amennyit annak idején mi töltöttünk, így a nagyszülők otthonában unottan nézik okostelefonjaikat vagy a számítógépet, ezáltal kevesebb időt szentelve rokonaikra.

Az Erdei Vendégházak munkatársaiként arra az elhatározásra jutottunk, hogy közös élményeket kínálva ezeket a szokásokat igyekszünk megtörni, s azon munkálkodni, hogy az unokák és nagyszülők mindig szívesen emlékezzenek majd vissza erre az időszakra. Szállásunkat ebből az okból kifolyólag szenzációs kedvezménnyel hirdetjük meg a hétköznapokra, kizárólag nagyszülők és unokáik részére. Célunk mindezzel az, hogy az ifjúság minőségi időt tölthessen együtt a nagyszülőkkel, és hisszük azt, hogy ez az igény mindkét fél részéről megvan, csak lehetőséget kell ehhez biztosítani számukra. 

Várjuk unokájával együtt - kapcsolódjanak ki, töltsék értékesen az időt, legyenek együtt a természet közelében hétköznap!

 

Azon nagyszülők számára, akik unokáikkal legalább 2 éjszakát töltenek hétköznap (hétfő-csütörtök) az Erdei Családi Vendégházakban Ópusztaszeren, az alábbi akciót ajánljuk (ha közvetlenül nálunk foglalnak):

1 vagy 2 unokáért (0-12 éves korig) most nem kell fizetni szállásdíjat

A nagyszülők számára a Családi Vendégházban csak

11.900 Ft/fő/éj áron kínáljuk!

(Reggeli 2.500 forint, unokáknak 1.500 forint )

Foglalható időpontok:

szeptembertől májusig, hétfő-csütörtöki napokra

őszi szünet 2022: október 23-november 1.

tavaszi szünet: 2023. április 5-11.

Az akció visszavonásig érvényes, más akciókkal együtt nem kombinálható és hétfő-csütörtök éjszakákra felhasználható, szeptembertől májusig, minimum 2 éjszakás tartózkodással!

Jelentkezés az akcióra: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Csillagos udvar
Csillagos udvar
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu