Nyári találkozások Ópusztaszeren

2022.07.26.

🌞Nyári találkozások Ópusztaszeren🧡

Az elmúlt hétvégén a mini Hello Ugar tábor🏕 töltötte meg élettel 🎸 a környéket, az Erdei Vendégházak pedig extra adag energiát kapott❤️‍🔥: nálunk szálltak meg🛌 a program házigazdái, az Anna & the Barbies zenekar🤘👩‍🎤. Reméljük, jövőre újra találkozunk, a nagyon kerek, TIZEDIK🔟 Hello Ugaron!

📅Augusztus 6-7-én immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a 🏹Magyarok Országos Gyűlése az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A program fő mozzanata idén is a ⏩Történelmi Élőkép⏪, melynek során barantások, lovasíjászok🏹 és hagyományőrzők egy közös koreográfia mentén elevenítik fel a magyarság történelmének bizonyos eseményeit🎭. Emellett előadások, kerekasztal beszélgetések és kiállítások tárják fel a magyar kultúra sokszínűségét🔴⚪️🟢, a szervezők kézműves vásárral🪔, magyar ételekkel🧄, koncertekkel🎻 és táncházakkal💃 várják a látogatókat.

⭐️Augusztusban a Csillagösvény Labirintusra is érdemes figyelni! 🤩Éjszakai labirintusozás🌘, és Pusztán egy piknik🍽 is választható, ha találkozásainkat💕 furfangos feladatok izgalmával szeretnénk megtölteni.

🥰 Bővebb információ és szobafoglalás:

info@varunk.hu

+36 70 88 55 426

.

.

.

.

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#varunk#hazavarunkopusztaszerre

Hazavárunk Ópusztaszerre!