Ópusztaszer ideális megállója lehet mindenkinek

2024.06.10.

✨Hazavárjuk Ópusztaszerre – mert itt született Magyarország ✨


🇭🇺Ópusztaszer ideális megállója lehet mindenkinek, aki

🚙Erdélyből vagy felvidékről a közkedvelt tengerpartok vagy Nyugat-Európa felé utazik, 

🚙Erdélyi körutazását vagy tengerparti útját kezdi vagy fejezi be a környéken.


😴Tartson pihenőt nálunk, és töltse meg programokkal Magyarország bölcsőjében tett kirándulását! Ajánljuk figyelmébe Ópusztaszer három legnagyobb látványosságát, melyek egy egész nyaralást meg tudnak tölteni programokkal, minden korosztály számára😍🤩. 🏛️ Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megtekinthető a monumentális Feszty-körkép, amely a nemzeti romantika leghíresebb alkotása, és nem véletlenül nyújt különleges élményt minden látogatónak. “A magyarok bejövetele” című körfestményt nézve az az érzésünk támad, mintha mi magunk is az esemény résztvevői lennénk. A skanzenben a magyar nép hagyományai válnak tapinthatóvá: az alföldi tanyavilágban élők mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. 

https://opusztaszer.hu


⭐️ Európa harmadik legnagyobb sövénylabirintusa, a felülnézetből Csodaszarvast mintázó Csillagösvény az egész család számára izgalmas kikapcsolódást nyújt. A különleges, tematikus labirintusban 3,5 km hosszan bolyonghatunk a 2 méter magas sövényben, ahol minden útelágazásban kérdések segítik a továbbjutást. Pihenésképpen magyar népi játékok és logikai feladványok várják az aktív kikapcsolódás híveit.

https://csillagosveny.com


🏡Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak a település látványosságaihoz közel, mégis egy csendes erdő🌳 mellett található szálláshely, ahol a vidéki wellness minden elemét igyekszünk vendégeinknek biztosítani, úgy mint: 🌊 Kültéri medence 🫧 Fűtött jacuzzi/ dézsafürdő 🔥 Szauna 🛏️ Szállodai minőségű ágyak 📚 Könyvtár 🔭 Lombterasz, óriás homokozó 🚲 Kerékpárok

https://www.varunk.hu

💚Látogassanak el hozzánk, és fedezzék fel Ópusztaszert! 

🥰 Szobafoglalás:
info@varunk.hu
+36 70 88 55 426
https://www.varunk.hu
.
.
.
5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#varunk #hazavarunkopusztaszerre
Hazavárunk Ópusztaszerre!