Különleges programajánlat vendégeink részére!

Töltsön egy igazán kellemes délutánt a kisteleki Tündérkertben, és utazzon vissza az időben akár 50 évet! A hangulatosan berendezett kertben hagyományőrző, családias környezet vár minden korosztályt.

Régi ízek-új élmények!

Fedezze fel a Tündérkert adta élményt, ahol felidézhet olyan gyermekkorából ismert és szeretett ízeket, mint a nagymama kalácsa, vagy a kovászos kenyér. Előzetesen egyeztetett időpontokban csoportos foglalkozásra adunk lehetőséget, melynek keretein belül közösen készítjük el a kovászos kenyeret, és sütjük meg a kertben található kemencében.

Falusi vendégasztal:

"Különleges az eltüzelt fa zamatanyagaival gazdagított ízvilág, amely jellemző a fával fűtött kemencékben készült ételekre. Természetes élményként hat azokra az emberekre, vendégekre, akik akár gyermekkorukban is részesei voltak a közös kemencés ételkészítésnek..."

A pihenésre vágyó látogatóink a kertben található tónál ülve nosztalgiázhatnak egy szelet finom gyümölcsös sütemény és frissítő limonádé mellett.

Jelentkezés a programra: +36 70 88 55 426  

illetve e-mailben info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Csillagos udvar
Csillagos udvar
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu