Vidéki nyugodt munkakörnyezet, számos kikapcsolódási lehetőséggel!

A megbeszélések és a partnerekkel való kapcsolattartás a különböző videóchateken keresztül folynak és már hiányzik a személyes találkozó élménye? A jelenlegi helyzet ellenére, nem kell minden megbeszélését érintésmentesen az interneten segítségével megtartani.

Találkozzon nálunk regionális partnereivel, tárgyalják meg a legfontosabb üzleti pontokat a kandalló melegében, miközben a szükséges távolságot is be tudják tartani tágas tereinknek köszönhetően. A tárgyalást követően pedig töltődjenek wellness részlegünk szaunájában, jacuzzijában vagy dézsafürdőjében. A pihentető éjszaka után koronázzák meg a személyes találkozás varázsát egy bőséges reggelivel!

Többszörösen kiépített, stabil internetkapcsolattal rendelkező Vendégházunk tökéletesen működik kihelyezett munkahelyként, rendhagyó tárgyalóként. Szakadjon ki Ön is a hétköznapok rutinjából, kösse össze a kellemeset a hasznossal! Pihenésképpen élvezze a csendet, sétáljon egyet az erdőben, szaunázzon, vagy vegyen részt egy frissítő masszázson!Az ajánlat hétfőtől csütörtökig érhető el!

Szobáink ára tartalmazza a reggelit, a szauna és a jakuzzi használatát.

Azok, akik szívesen tartanák üzleti találkozójukat az Erdei Wellness Vendégházban Ópusztaszeren, az alábbi elérhetőségeken kérhetnek ajánlatot:

+36 70 88 55 426  

illetve e-mailben: info@varunk.hu

Honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban!

A szálláshely: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak (Wellness és Családi)

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól 800 m-re található. Az utazás Szegedről autóval és vonattal 30 percet vesz igénybe (24 km), autóbusszal 1 óra. Budapestről M5-ös autópályán 1,5 óra (150 km), vonattal és autóbusszal Kistelekig 2 óra távolságra található. Kistelek Ópusztaszer távolság autóval és busszal 15-20 perc alatt megtehető (6 km). Az Erdei Vendégházak 16 szobával rendelkeznek, melyek 2-3 ágyasak.

Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A vendégházban közös, felszerelt konyha van.

A vendégházak fűthetők.

Csillagos ég
Csillagos ég
press to zoom
Szauna
Szauna
press to zoom
Székely Dézsafürdő
Székely Dézsafürdő
press to zoom

Egyéb költségek, melyek felmerülnek:

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj (helyszínen fizetendő).

Az ide- és hazautazást és annak költségét minden vendég maga szervezi, fizeti.

Bővebb információ: +36 70 88 55 426, info@varunk.hu; www.varunk.hu